
Punajuuri-silakkalaatikko
Ainekset
Valmistus
Pese ja kuori perunat, leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele silakkafileet. Leikkaa punajuuret ohuiksi viipaleiksi.
Lado puolet kasviksista vuokaan (vetoisuus noin 3 l). Lisää silakat ja puolet mausteista. Lisää loput kasvikset ja mausteet. Kaada kerma ja maito päälle.
Kypsennä laatikkoa 200-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoamista.
Vinkki: Kokeile vuokaan muita maustettuja kermoja.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
332
1390
10,6 g
5,0 g
40,0 g
9,4 g
3,2 g
16,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli