Punasipuli-puolukkahilloke
Ainekset
Näin teet
Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota sipulia oliiviöljyssä 2 minuuttia. Lisää puolukat ja 2 dl vettä. Keitä 5 minuuttia.
Lisää sokeri, etikka, suola ja pippuri ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Lusikoi kuuma hilloke desinfioituun lasitölkkiin ja sulje kansi. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja säilytä jääkaapissa.
Tarjoa hilloketta juustojen, leikkeleiden, riista-, lammas- ja maksaruokien kanssa.
Vinkki: Puhdista purkit keittämällä ne runsaassa vedessä tai pidä 100-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Muista desinfioida myös kannet.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 213 g | 213 g |
Proteiinia | 4 g | 4 g |
Rasvaa | 17 g | 17 g |
Kuituja | 13 g | 13 g |
Energiaa kj | 4442 | 4442 |
Energiaa kcal | 1060 | 1060 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 - 3 dl Vettä
1 tl Suolaa
0,25 tl (1/4 tl) rouhittua mustapippuria
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 213 g | 213 g |
Proteiinia | 4 g | 4 g |
Rasvaa | 17 g | 17 g |
Kuituja | 13 g | 13 g |
Energiaa kj | 4442 | 4442 |
Energiaa kcal | 1060 | 1060 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 - 3 dl Vettä
1 tl Suolaa
0,25 tl (1/4 tl) rouhittua mustapippuria