Punasipulirisotto
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | punasipulia |
| 3 dl | pitkäjyväistä riisiä |
| 1 1/2 rkl | öljyä |
| 6 dl | vettä |
| puolikas kasvisliemikuutio | |
| 100 g | kinkkuleikkelettä |
| 1 dl | juustoraastetta |
| rouhittua mustapippuria | |
| suolaa tarvittaessa |
- 1.
Kuori ja silppua sipulit. Kuullota riisi ja sipulit kattilassa öljyssä. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä riisi kypsäksi. Paloittele kinkkuleikkeet pieniksi ja lisää palat sekä juustoraaste riisin sekaan. Mausta risotto ja nauti heti.
Punasipulirisotto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | punasipulia |
| 3 dl | pitkäjyväistä riisiä |
| 1 1/2 rkl | öljyä |
| 6 dl | vettä |
| puolikas kasvisliemikuutio | |
| 100 g | kinkkuleikkelettä |
| 1 dl | juustoraastetta |
| rouhittua mustapippuria | |
| suolaa tarvittaessa |
Valmistus
- 1
Kuori ja silppua sipulit. Kuullota riisi ja sipulit kattilassa öljyssä. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä riisi kypsäksi. Paloittele kinkkuleikkeet pieniksi ja lisää palat sekä juustoraaste riisin sekaan. Mausta risotto ja nauti heti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























