Punasipulirisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punasipulirisotto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Punasipulia
3 dl
Pitkäjyväistä riisiä
1 1/2 rkl
Öljyä
6 dl
Vettä
Puolikas kasvisliemikuutio
100 g
Kinkkuleikkelettä
1 dl
Juustoraastetta
Rouhittua mustapippuria
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipulit. Kuullota riisi ja sipulit kattilassa öljyssä. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä riisi kypsäksi. Paloittele kinkkuleikkeet pieniksi ja lisää palat sekä juustoraaste riisin sekaan. Mausta risotto ja nauti heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.