Raikas alkusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Raikas alkusalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

100 g
Salaattiseosta
150 g
Vihreitä ja tummia viinirypäleitä
1 kpl
(125 g) minimozzarellapalloja
1/2 kpl
Kurkkua

sitruskastike

1 1/2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Vettä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Jaa salaattiseos lautasille. Huuhtele ja puolita rypäleet. Puolita juustopallot. Paloittele kurkku. Nostele ainekset lautasille. Sekoita kastikkeen ainekset ja jaa annosten päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.