Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ranskalainen kastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

3 kpl
Viipaletta pekonia
2 kpl
Shalottisipulia tai 1 sipuli
2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Tomaattia
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 dl
Vehnäjauhoja
6 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio tai 1,5 rkl kasvisfondia
1 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Worcestershire-kastiketta
3 kpl
Tabascoa
1 - 2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Hienonnettuja yrttejä halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

1. Ruskista paloiteltu pekoni kevyesti kattilassa omassa rasvassaan.2. Lisää kuoritut ja paloitellut sipulit, kuoritut ja paloitellut porkkanat, tomaattilohkot sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Paista sekoitellen.3. Lisää vehnäjauhot ja paista hetki käännellen.4. Lisää vesi vähitellen, samalla sekoittaen. Anna veden kiehua, lisää kasvisliemikuutio tai fondi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia. Siivilöi kastike, tarkista maku ja tarjoile pihvin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.