Säädä uuni 200 asteeseen.
Leikkaa raparperit 2–3 cm:n mittaisiksi paloiksi. Laita raparperipalat ja pähkinät uunipellille. Valuta päälle hunajaa ja paahda uunissa 10 minuuttia. Lusikoi raparperit ja pähkinät salaattikulhoon.
Valmista kastike. Valuta pellille valunut hunajainen neste toiseen kulhoon. Sekoita nesteeseen öljy, etikka, sinappi ja suola. Vispaa tasaiseksi.
Lisää raparperien joukkoon rucola ja pinaatti. Hienonna ruohosipuli ja lisää se salaattiin. Murenna lopuksi juusto ja sekoita se salaattiin. Lusikoi päälle kastiketta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3296
787
63,5 g
23,0 g
21,8 g
21,8 g
8,0 g
27,5 g
1,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli