Pese ja kuori kyssäkaalit. Huuhtele omenat. Leikkaa kyssäkaalit ja omenat ohuiksi suikaleiksi ja laita ne kulhoon kylmään veteen.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää halutessasi tilli.
Valuta kyssäkaalit ja omenat. Taputtele talouspaperilla kuiviksi. Sekoita kastike joukkoon.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
95
399
4,2 g
2,8 g
10,2 g
10,0 g
2,4 g
2,2 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna,
(1 dl tilliä hienonnettuna).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli