Pese ja kuori kyssäkaalit. Huuhtele omenat. Leikkaa kyssäkaalit ja omenat ohuiksi suikaleiksi ja laita ne kulhoon kylmään veteen.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää halutessasi tilli.
Valuta kyssäkaalit ja omenat. Taputtele talouspaperilla kuiviksi. Sekoita kastike joukkoon.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
388
93
4,2 g
2,6 g
9,8 g
9,6 g
2,4 g
1,8 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna,
(1 dl tilliä hienonnettuna).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli