Rapeat kampelafileet ja nopea tartarkastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Rapeat kampelafileet ja nopea tartarkastike
Play

Rapeat kampelafileet ja nopea tartarkastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ruisjauhoilla leivitetyt rapeat kampelafileet ja kurkkusalaatista pyöräytetty tartarkastike maistuvat koko perheelle.

Ainekset

600 g
kampelafileitä
1 dl
ruisjauhoja
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
4 rkl
margariinia

nopea tartarkastike

200 g
(1 tlk) kermaviiliä
1 dl
sinappikurkkusalaattia
2 rkl
hienonnettua tilliä
(suolaa)
(rouhittua mustapippuria)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuivaa kampelafileet tarvittaessa talouspaperilla. Sekoita ruisjauhot, suola ja pippuri. Kuumenna margariini pannulla. Kääntele kampelafileet ruisjauhossa. Kypsennä kerralla niin monta fileetä kuin pannulle mahtuu. Paista muutama minuutti ja käännä fileet. Anna kypsyä kullankeltaiseksi myös toiselta puolelta. Huuhtele ja kuivaa pannu ja paista loput fileet.

600 g
kampelafileitä
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa
4 rkl
margariinia
1 dl
ruisjauhoja
2

Sekoita kermaviili ja kurkkusalaatti. Hienonna tilli ja sekoita se kastikkeeseen. Tarkista maku ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa. Tarjoa salaatin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

200 g
(1 tlk) kermaviiliä
2 rkl
hienonnettua tilliä
(rouhittua mustapippuria)
(suolaa)
1 dl
sinappikurkkusalaattia

Vinkki: Voit kypsentää kampelafileet 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 11.8.2019
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1525

364

20,3 g

9,0 g

18,8 g

10,8 g

2,3 g

25,3 g

0,8 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli