Kuivaa kampelafileet tarvittaessa talouspaperilla. Sekoita ruisjauhot, suola ja pippuri. Kuumenna margariini pannulla. Kääntele kampelafileet ruisjauhossa. Kypsennä kerralla niin monta fileetä kuin pannulle mahtuu. Paista muutama minuutti ja käännä fileet. Anna kypsyä kullankeltaiseksi myös toiselta puolelta. Huuhtele ja kuivaa pannu ja paista loput fileet.
Sekoita kermaviili ja kurkkusalaatti. Hienonna tilli ja sekoita se kastikkeeseen. Tarkista maku ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa. Tarjoa salaatin ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Vinkki: Voit kypsentää kampelafileet 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1525
364
20,3 g
9,0 g
18,8 g
10,8 g
2,3 g
25,3 g
0,8 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli