Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rapeat kampelafileet ja nopea tartarkastike

Fork and knife
4 Annosta
Ruisjauhoilla leivitetyt rapeat kampelafileet ja kurkkusalaatista pyöräytetty tartarkastike maistuvat koko perheelle.

Ainekset

600 g
kampelafileitä
1 dl
ruisjauhoja
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
4 rkl
margariinia

Nopea tartarkastike

200 g
(1 tlk) kermaviiliä
1 dl
sinappikurkkusalaattia
2 rkl
hienonnettua tilliä
(suolaa)
ripaus mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuivaa kampelafileet tarvittaessa talouspaperilla. Sekoita ruisjauhot, suola ja pippuri. Kuumenna margariini pannulla. Kääntele kampelafileet ruisjauhossa. Kypsennä kerralla niin monta fileetä kuin pannulle mahtuu. Paista muutama minuutti ja käännä fileet. Anna kypsyä kullankeltaiseksi myös toiselta puolelta. Huuhtele ja kuivaa pannu ja paista loput fileet.

600 g
kampelafileitä
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa
4 rkl
margariinia
1 dl
ruisjauhoja
2

Sekoita kermaviili ja kurkkusalaatti. Hienonna tilli ja sekoita se kastikkeeseen. Tarkista maku ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa. Tarjoa salaatin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

200 g
(1 tlk) kermaviiliä
2 rkl
hienonnettua tilliä
ripaus mustapippuria rouhittuna
(suolaa)
1 dl
sinappikurkkusalaattia

Vinkki: Voit kypsentää kampelafileet 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 11.8.2019
|
Muokattu: 19.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

364

1525

20,3 g

9,0 g

18,8 g

10,8 g

2,3 g

25,3 g

2,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli