Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rapuinen alkusalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

3 kpl
Keitettyä perunaa
1 dl
Hillosipuleita
Muutama retiisi
Pala tuoretta kurkkua
Muutama salaatinlehti
Ruohosipuli- tai tillisilppua
200 g
Kuorittuja katkarapuja

Kastike:

4 rkl
Kylmäpuristettua rypsiöljyä
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1/2 tl
Sitruunapippuria
Ripaus suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Sekoita kastike ja kaada isoon kulhoon perunoiden päälle. Mausta 15-30 minuuttia.Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan, jos ne ovat pakastettuja.Lisää perunoiden joukkoon hillosipulit ja huuhdotut, viipaloidut retiisit sekä kurkku. Sekoita ja mausta vielä hetki.Silppua joukkoon lopuksi ruohosipulia. Lisää katkaravut. Sekoita.Nosta annoslaseihin salaatinlehdet ja jaa salaatti niiden päälle. Koristele ja tarjoa kylmänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 29.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.