Rapuinen alkusalaatti - Yhteishyvä

Rapuinen alkusalaatti

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Keitettyä perunaa
1 dl
Hillosipuleita
Muutama retiisi
Pala tuoretta kurkkua
Muutama salaatinlehti
Ruohosipuli- tai tillisilppua
200 g
Kuorittuja katkarapuja

KASTIKE:

4 rkl
Kylmäpuristettua rypsiöljyä
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1/2 tl
Sitruunapippuria
Ripaus suolaa

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi perunat. Sekoita kastike ja kaada isoon kulhoon perunoiden päälle. Mausta 15-30 minuuttia.Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan, jos ne ovat pakastettuja.Lisää perunoiden joukkoon hillosipulit ja huuhdotut, viipaloidut retiisit sekä kurkku. Sekoita ja mausta vielä hetki.Silppua joukkoon lopuksi ruohosipulia. Lisää katkaravut. Sekoita.Nosta annoslaseihin salaatinlehdet ja jaa salaatti niiden päälle. Koristele ja tarjoa kylmänä.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa