Rapuinen alkusalaatti

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
3 kplkeitettyä perunaa
1 dlhillosipuleita
muutama retiisi
pala tuoretta kurkkua
muutama salaatinlehti
ruohosipuli- tai tillisilppua
200 gkuorittuja katkarapuja

Kastike:

4 rklkylmäpuristettua rypsiöljyä
1/2 kplsitruunan mehu
1/2 tlsitruunapippuria
ripaus suolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja kuutioi perunat. Sekoita kastike ja kaada isoon kulhoon perunoiden päälle. Mausta 15-30 minuuttia.Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan, jos ne ovat pakastettuja.Lisää perunoiden joukkoon hillosipulit ja huuhdotut, viipaloidut retiisit sekä kurkku. Sekoita ja mausta vielä hetki.Silppua joukkoon lopuksi ruohosipulia. Lisää katkaravut. Sekoita.Nosta annoslaseihin salaatinlehdet ja jaa salaatti niiden päälle. Koristele ja tarjoa kylmänä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä