Rieskapitsat

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (260 g) pieniä ohrarieskoja |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| sokeria | |
| 50 g | ohuita salamiviipaleita |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 tl | pitsamaustetta |
| 2 dl | emmentaljuustoraastetta |
| Pinnalle | |
|---|---|
| rucolaa | |
- 1.
Valuta neste tomaattimurskasta siivilässä noin 15 minuuttia. Kaada tomaattimurska kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille.Jaa pinnoille tomaattimurska. Levitä päälle salamiviipaleita ja ohueksi suikaloitua paprikaa. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nostele päälle tuoreita rucolan lehtiä.
Rieskapitsat
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (260 g) pieniä ohrarieskoja |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| sokeria | |
| 50 g | ohuita salamiviipaleita |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 tl | pitsamaustetta |
| 2 dl | emmentaljuustoraastetta |
Pinnalle | |
| rucolaa | |
Valmistus
- 1
Valuta neste tomaattimurskasta siivilässä noin 15 minuuttia. Kaada tomaattimurska kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille.Jaa pinnoille tomaattimurska. Levitä päälle salamiviipaleita ja ohueksi suikaloitua paprikaa. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nostele päälle tuoreita rucolan lehtiä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












