Rieskapitsat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rieskapitsat

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(260 g) pieniä ohrarieskoja
1 kpl
(370 g) tomaattimurskaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Sokeria
50 g
Ohuita salamiviipaleita
1 kpl
Punainen paprika
1 tl
Pitsamaustetta
2 dl
Emmentaljuustoraastetta

pinnalle

Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta neste tomaattimurskasta siivilässä noin 15 minuuttia. Kaada tomaattimurska kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille.Jaa pinnoille tomaattimurska. Levitä päälle salamiviipaleita ja ohueksi suikaloitua paprikaa. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nostele päälle tuoreita rucolan lehtiä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.