Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rieskapitsat

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
(260 g) pieniä ohrarieskoja
1 kpl
(370 g) tomaattimurskaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Sokeria
50 g
Ohuita salamiviipaleita
1 kpl
Punainen paprika
1 tl
Pitsamaustetta
2 dl
Emmentaljuustoraastetta

Pinnalle

Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta neste tomaattimurskasta siivilässä noin 15 minuuttia. Kaada tomaattimurska kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille.Jaa pinnoille tomaattimurska. Levitä päälle salamiviipaleita ja ohueksi suikaloitua paprikaa. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nostele päälle tuoreita rucolan lehtiä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.