Rieskarullat briejuustolla
5 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 8 kpl | pientä rieskaa |
| 100 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 1 tl | dijonsinappia |
| 2 rkl | silputtua ruohosipulia |
| 8 kpl | savukinkkua tai -kalkkunaa |
| 100 g | briejuustoa |
| 1/2 kpl | hapahkoa omenaa |
| salaattia |
- 1.
Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa omena kahdeksaksi lohkoksi. Notkista tuorejuusto ja mausta se sinapilla ja ruohosipulilla. Sivele rieskoille tuorejuustoa. Pane jokaiselle rieskalle kinkku- tai kalkkunaviipale sekä brie- ja omenanlohko ja salaatinlehti. Kääräise rieska rullalle ja kiedo ympärille lautasliina tai pala narua.
Rieskarullat briejuustolla
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | pientä rieskaa |
| 100 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 1 tl | dijonsinappia |
| 2 rkl | silputtua ruohosipulia |
| 8 kpl | savukinkkua tai -kalkkunaa |
| 100 g | briejuustoa |
| 1/2 kpl | hapahkoa omenaa |
| salaattia |
Valmistus
- 1
Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa omena kahdeksaksi lohkoksi. Notkista tuorejuusto ja mausta se sinapilla ja ruohosipulilla. Sivele rieskoille tuorejuustoa. Pane jokaiselle rieskalle kinkku- tai kalkkunaviipale sekä brie- ja omenanlohko ja salaatinlehti. Kääräise rieska rullalle ja kiedo ympärille lautasliina tai pala narua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























