Rieskarullat briejuustolla | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rieskarullat briejuustolla

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

8 kpl
Pientä rieskaa
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 tl
Dijonsinappia
2 rkl
Silputtua ruohosipulia
8 kpl
Savukinkkua tai -kalkkunaa
100 g
Briejuustoa
1/2 kpl
Hapahkoa omenaa
Salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa omena kahdeksaksi lohkoksi. Notkista tuorejuusto ja mausta se sinapilla ja ruohosipulilla. Sivele rieskoille tuorejuustoa. Pane jokaiselle rieskalle kinkku- tai kalkkunaviipale sekä brie- ja omenanlohko ja salaatinlehti. Kääräise rieska rullalle ja kiedo ympärille lautasliina tai pala narua.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.