Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Pilko pekonit ja paahda pannulla. Siirrä pekonit pataan, säästä rasva. Halkaise lihapala kahteen osaan. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jäinen liha ja sipulit muutamassa erässä pannulla ja siirrä pataan.
Huuhtele pannu oluella ja valuta neste veden kanssa pataan. Lisää joukkoon loput ainekset. Anna lihojen hautua liedellä tai 175-asteisessa uunissa 1,5 tuntia tai kunnes liha on mureaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1115
267
9,3 g
4,3 g
9,0 g
8,5 g
0,3 g
31,0 g
2,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli