Rucolaperunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rucolaperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Rucolaa, sitruunaa, valkosipulia ja mausteita. Helpot ja herkulliset rucolaperunat maistuivat lihan ja kanan kanssa.

Ainekset

1 kg
Keitettyjä pieniä perunoita
3 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sitruunan mehu
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Sormisuolaa
Rouhittua mustapippuria
50 g
Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise jäähtyneet perunat. Paista perunoita pannulla öljyssä, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää joukkoon sitruunamehu, puristetut valkosipulinkynnet ja mausteet. Pyöräytä sekaisin ja kaada perunat kulhoon. Sekoita joukkoon rucola.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.11.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.