Ruis-viikunapuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruis-viikunapuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
Silputtuja kuivattuja viikunoita
1 l
Vettä
2 dl
Ruisjauhoja (puurojauhoja)
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta pinnoitetussa kattilassa kuivatut viikunat ja vesi. Lisää ruisjauhot vähän kerrallaan ja koko ajan vatkaten. Hauduta puuroa keskilämmöllä ja usein sekoittaen 30–45 minuuttia. Mausta suolalla. Tarjoa maidon kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.