Rypäle-broilerivartaat - Yhteishyvä

Rypäle-broilerivartaat

???
Annokset
6
Ruokavalio
Viinirypäleet antavat grillivartaisiin mehevyyttä.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Broilerin fileepihvejä
200 g
Halloumia
200 g
Viinirypäleitä
1/2 tl
Suolaa

MARINADI

1/2 dl
Oliiviöljyä
1/2 dl
Sitruunamehua
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 tl
Broilerimaustetta

Näin teet

1

Paloittele broilerit noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Säästä puolet marinadista toiseen kulhoon. Kaada loput tukevaan pakastepussiin ja lisää joukkoon broilerit. Sulje pussi ja anna lihojen maustua viileässä vähintään muutaman tunnin tai yön yli. Paloittele halloumi. Huuhtele ja irrota rypäleet tertuista. Pujota broilerit, halloumi ja viinirypäleet liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa keskilämmöllä noin 8 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana. Sivele loppuvaiheessa pintoihin loppu marinadi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g34 g
Proteiinia25 g149 g
Rasvaa18 g106 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj1185 7107
Energiaa kcal283 1699

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Broilerimaustetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g34 g
Proteiinia25 g149 g
Rasvaa18 g106 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj1185 7107
Energiaa kcal283 1699

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Broilerimaustetta

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.