Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rypäle-broilerivartaat

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Viinirypäleet antavat grillivartaisiin mehevyyttä.

Ainekset

500 g
Broilerin fileepihvejä
200 g
Halloumia
200 g
Viinirypäleitä
1/2 tl
Suolaa

Marinadi

1/2 dl
Oliiviöljyä
1/2 dl
Sitruunamehua
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 tl
Broilerimaustetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele broilerit noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Säästä puolet marinadista toiseen kulhoon. Kaada loput tukevaan pakastepussiin ja lisää joukkoon broilerit. Sulje pussi ja anna lihojen maustua viileässä vähintään muutaman tunnin tai yön yli. Paloittele halloumi. Huuhtele ja irrota rypäleet tertuista. Pujota broilerit, halloumi ja viinirypäleet liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa keskilämmöllä noin 8 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana. Sivele loppuvaiheessa pintoihin loppu marinadi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

283

1185

17,7 g

6,5 g

5,7 g

5,7 g

0,3 g

24,8 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Sitruunan raastettu kuori,

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Broilerimaustetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli