Paloittele broilerit noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Säästä puolet marinadista toiseen kulhoon. Kaada loput tukevaan pakastepussiin ja lisää joukkoon broilerit. Sulje pussi ja anna lihojen maustua viileässä vähintään muutaman tunnin tai yön yli. Paloittele halloumi. Huuhtele ja irrota rypäleet tertuista. Pujota broilerit, halloumi ja viinirypäleet liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa keskilämmöllä noin 8 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana. Sivele loppuvaiheessa pintoihin loppu marinadi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
283
1185
17,7 g
6,5 g
5,7 g
5,7 g
0,3 g
24,8 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Sitruunan raastettu kuori,
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Broilerimaustetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli