Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Särkihuikopalat

Särkihuikopalat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Nopeat ja helpot leivät syntyvät valkosipulilla maustetusta, savustetusta särkisäilykkeestä. Lado kotimainen kala leivälle tuorejuuston ja rapeiden kesäkasvisten kaveriksi.

Ainekset

8 kpl
leipäviipaletta
1 rkl
rypsiöljyä
4 kpl
retiisiä
1/2 kpl
kurkkua
180 - 275 g
särkisäilykettä (Järki Särki)
2 rkl
pieniä kapriksia
150 g
(1 prk) piparjuurituorejuustoa (Cantadou)
4 rkl
hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Sivele leipäviipaleet öljyllä. Paista rapeaksi grillissä tai pannulla.

1 rkl
rypsiöljyä
8 kpl
leipäviipaletta
2

Viipaloi retiisit. Viipaloi kurkku. Valuta särki ja kaprikset.

4 kpl
retiisiä
1/2 kpl
kurkkua
180 - 275 g
särkisäilykettä (Järki Särki)
2 rkl
pieniä kapriksia
3

Sipaise leiville tuorejuustoa. Laita päälle kasvikset, särjet ja kaprikset. Viimeistele tillillä.

150 g
(1 prk) piparjuurituorejuustoa (Cantadou)
4 rkl
hienonnettua tilliä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 9.5.2019
Muokattu: 20.6.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

257

1078

10,8 g

3,5 g

20,8 g

3,0 g

1,8 g

19,3 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl pieniä kapriksia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli