Särkihuikopalat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Särkihuikopalat

Särkihuikopalat
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Nopeat ja helpot alkupalaleivät syntyvät valkosipulilla maustetusta, savustetusta särkisäilykkeestä. Lado kotimainen kala leivälle tuorejuuston ja rapeiden kesäkasvisten kaveriksi.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
leipäviipaletta
1 rkl
rypsiöljyä
4 kpl
retiisiä
1/2 kpl
kurkkua
145 - 275 g
savustettu & luomuvalkosipuli -särkisäilykettä
2 rkl
pieniä kapriksia
150 g
(1 prk) piparjuurituorejuustoa
4 rkl
hienonnettua tilliä

Näin teet

1

Sivele leipäviipaleet öljyllä. Paista rapeaksi grillissä tai pannulla.

1 rkl
rypsiöljyä
8 kpl
leipäviipaletta
2

Viipaloi retiisit. Viipaloi kurkku. Valuta särki ja kaprikset.

4 kpl
retiisiä
1/2 kpl
kurkkua
145 - 275 g
savustettu & luomuvalkosipuli -särkisäilykettä
2 rkl
pieniä kapriksia
3

Sipaise leiville tuorejuustoa. Laita päälle kasvikset, särjet ja kaprikset. Viimeistele tillillä.

150 g
(1 prk) piparjuurituorejuustoa
4 rkl
hienonnettua tilliä
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 9.5.2019
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g83 g
Proteiinia19 g77 g
Rasvaa11 g43 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj1078 4311
Energiaa kcal257 1029

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl pieniä kapriksia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g83 g
Proteiinia19 g77 g
Rasvaa11 g43 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj1078 4311
Energiaa kcal257 1029

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl pieniä kapriksia

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.