Savukala-ruisnapit - Yhteishyvä

Savukala-ruisnapit

???
Annokset
10
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Kylmäsavulohta
2 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Silputtua tilliä
2 rkl
Silputtua aurinkokuivattua tomaattia

LISÄKSI

Ohuita kuivattuja ruislastuja (esim. ruissipsi)

Näin teet

1

Kuutioi lohi hienoksi. Siirrä lohi kulhoon ja mausta se sitruunamehulla. Lisää tilli ja aurinkokuivatut tomaatit. Nosta kullekin ruisnapille vähän lohiseosta juuri ennen tarjoamista, jotta sipsit säilyttävät rapeutensa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa