Savukala-ruisnapit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savukala-ruisnapit

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

200 g
Kylmäsavulohta
2 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Silputtua tilliä
2 rkl
Silputtua aurinkokuivattua tomaattia

lisäksi

Ohuita kuivattuja ruislastuja (esim. ruissipsi)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuutioi lohi hienoksi. Siirrä lohi kulhoon ja mausta se sitruunamehulla. Lisää tilli ja aurinkokuivatut tomaatit. Nosta kullekin ruisnapille vähän lohiseosta juuri ennen tarjoamista, jotta sipsit säilyttävät rapeutensa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.