Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savukala-ruisnapit

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

200 g
Kylmäsavulohta
2 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Silputtua tilliä
2 rkl
Silputtua aurinkokuivattua tomaattia

Lisäksi

Ohuita kuivattuja ruislastuja (esim. ruissipsi)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi lohi hienoksi. Siirrä lohi kulhoon ja mausta se sitruunamehulla. Lisää tilli ja aurinkokuivatut tomaatit. Nosta kullekin ruisnapille vähän lohiseosta juuri ennen tarjoamista, jotta sipsit säilyttävät rapeutensa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.