Savukala-ruisnapit

Arvostele resepti
10 Annosta

15 min

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
200 gkylmäsavulohta
2 rklsitruunamehua
1 dlsilputtua tilliä
2 rklsilputtua aurinkokuivattua tomaattia

Lisäksi

ohuita kuivattuja ruislastuja (esim. ruissipsi)

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi lohi hienoksi. Siirrä lohi kulhoon ja mausta se sitruunamehulla. Lisää tilli ja aurinkokuivatut tomaatit. Nosta kullekin ruisnapille vähän lohiseosta juuri ennen tarjoamista, jotta sipsit säilyttävät rapeutensa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä