Sekamarjakiisseli - Yhteishyvä

Sekamarjakiisseli

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Melko voimakasta, sokeroitua, mutta vedellä laimennettua mehua, esim. puolukkamehua
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
4 - 5 rkl
Perunajauhoja
1 kpl
(200 g) pakastemansikoita
1 kpl
(200 g) pakastettuja sekamarjoja
(sokeria)

Näin teet

1

Mittaa kattilaan kylmä, vahva mehu. Pese sitruuna hyvin kuumassa vedessä harjaten ja raasta sitten sen keltainen kuori mehun joukkoon. Mittaa sekaan tasaiset ruokalusikalliset perunajauhoja.Sekoita ja kuumenna, kunnes keitos kuplii pari kertaa, kirkastuu ja sakenee.Lisää pakastemarjat jäisinä. Sekoita kerran ja nosta kattila levyltä.Lisää sokeria, jos tarpeen. Ripottele sitä hiukan myös kiisselin pintaan, kun olet kaatanut sen tarjoiluastiaan.Tarjoa lisänä vaaleita keksejä tai pikkuleipiä.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa