Sekamarjakiisseli

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 lmelko voimakasta, sokeroitua, mutta vedellä laimennettua mehua, esim. puolukkamehua
1 kplsitruunan raastettu kuori
4 - 5 rklperunajauhoja
1 kpl(200 g) pakastemansikoita
1 kpl(200 g) pakastettuja sekamarjoja
(sokeria)

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kattilaan kylmä, vahva mehu. Pese sitruuna hyvin kuumassa vedessä harjaten ja raasta sitten sen keltainen kuori mehun joukkoon. Mittaa sekaan tasaiset ruokalusikalliset perunajauhoja.Sekoita ja kuumenna, kunnes keitos kuplii pari kertaa, kirkastuu ja sakenee.Lisää pakastemarjat jäisinä. Sekoita kerran ja nosta kattila levyltä.Lisää sokeria, jos tarpeen. Ripottele sitä hiukan myös kiisselin pintaan, kun olet kaatanut sen tarjoiluastiaan.Tarjoa lisänä vaaleita keksejä tai pikkuleipiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025