Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sekamarjakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 l
Melko voimakasta, sokeroitua, mutta vedellä laimennettua mehua, esim. puolukkamehua
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
4 - 5 rkl
Perunajauhoja
1 kpl
(200 g) pakastemansikoita
1 kpl
(200 g) pakastettuja sekamarjoja
(sokeria)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kattilaan kylmä, vahva mehu. Pese sitruuna hyvin kuumassa vedessä harjaten ja raasta sitten sen keltainen kuori mehun joukkoon. Mittaa sekaan tasaiset ruokalusikalliset perunajauhoja.Sekoita ja kuumenna, kunnes keitos kuplii pari kertaa, kirkastuu ja sakenee.Lisää pakastemarjat jäisinä. Sekoita kerran ja nosta kattila levyltä.Lisää sokeria, jos tarpeen. Ripottele sitä hiukan myös kiisselin pintaan, kun olet kaatanut sen tarjoiluastiaan.Tarjoa lisänä vaaleita keksejä tai pikkuleipiä.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.