Sharonrahka
Ainekset
Valmistus
Huuhtele sharonit ja poista lehdet. Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi. Kuori ja pilko omena. Sekoita hedelmien joukkoon sitruunamehu. Sekoita rahkan joukkoon jogurtti. Mausta sokerilla ja inkiväärillä. Sekoita hedelmäpalat ja rahkaseos. Koristele pähkinärouheella.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
220
922
9,0 g
2,3 g
20,7 g
20,7 g
2,7 g
11,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sharon-hedelmää,
0,5 - 1 tl Raastettua inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli