Sharonrahka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sharonrahka

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Sharon-hedelmää
1 kpl
Hapan omena
1 rkl
Sitruunamehua
250 g
Maitorahkaa
1 dl
Turkkilaista jogurttia
3 rkl
Sokeria
1/2 - 1 tl
Raastettua inkivääriä
3 rkl
Hienonnettuja hasselpähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele sharonit ja poista lehdet. Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi. Kuori ja pilko omena. Sekoita hedelmien joukkoon sitruunamehu. Sekoita rahkan joukkoon jogurtti. Mausta sokerilla ja inkiväärillä. Sekoita hedelmäpalat ja rahkaseos. Koristele pähkinärouheella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.2.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

904

216

9,0 g

2,3 g

20,3 g

20,3 g

2,3 g

10,7 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sharon-hedelmää,

0,5 - 1 tl Raastettua inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli