Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sharonrahka

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sharon-hedelmää
1 kpl
Hapan omena
1 rkl
Sitruunamehua
250 g
Maitorahkaa
1 dl
Turkkilaista jogurttia
3 rkl
Sokeria
1/2 - 1 tl
Raastettua inkivääriä
3 rkl
Hienonnettuja hasselpähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele sharonit ja poista lehdet. Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi. Kuori ja pilko omena. Sekoita hedelmien joukkoon sitruunamehu. Sekoita rahkan joukkoon jogurtti. Mausta sokerilla ja inkiväärillä. Sekoita hedelmäpalat ja rahkaseos. Koristele pähkinärouheella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.2.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

216

904

9,0 g

2,3 g

20,3 g

20,3 g

2,3 g

10,7 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sharon-hedelmää,

0,5 - 1 tl Raastettua inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli