Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sharonsalaatti ja vaniljavaahto

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmista ihana hedelmäsalaatti sharonhedelmistä. Sharonin kanssa sopii hienonnettu basilika. Tarjoa sharonsalaatti itse tehdyn vaniljavaahdon kanssa.

Ainekset

4 kpl
Sharonhedelmää
2 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Hienonnettua basilikaa

Vaniljavaahto

2 dl
Vispikermaa
150 g
Ranskankermaa
1/2 dl
Tomusokeria
1 rkl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese sharonit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita limetin mehua ja fariinisokeria kunnes sokeri liukenee. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Levitä sharonit tarjoiluvadille ja valuta päälle liemi. Anna hedelmien maustua viileässä hetki. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon ranskankerma ja sokerit. Tarjoa vaniljavaahtoa marinoitujen hedelmien kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

324

1358

20,0 g

13,8 g

32,0 g

32,0 g

2,7 g

2,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Hienonnettua basilikaa,

1 rkl Vaniljasokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli