Pese sharonit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita limetin mehua ja fariinisokeria kunnes sokeri liukenee. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Levitä sharonit tarjoiluvadille ja valuta päälle liemi. Anna hedelmien maustua viileässä hetki. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon ranskankerma ja sokerit. Tarjoa vaniljavaahtoa marinoitujen hedelmien kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
324
1358
20,0 g
13,8 g
32,0 g
32,0 g
2,7 g
2,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Hienonnettua basilikaa,
1 rkl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli