Sharonsalaatti ja vaniljavaahto | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sharonsalaatti ja vaniljavaahto

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmista ihana hedelmäsalaatti sharonhedelmistä. Sharonin kanssa sopii hienonnettu basilika. Tarjoa sharonsalaatti itse tehdyn vaniljavaahdon kanssa.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Sharonhedelmää
2 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Hienonnettua basilikaa

vaniljavaahto

2 dl
Vispikermaa
150 g
Ranskankermaa
1/2 dl
Tomusokeria
1 rkl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese sharonit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita limetin mehua ja fariinisokeria kunnes sokeri liukenee. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Levitä sharonit tarjoiluvadille ja valuta päälle liemi. Anna hedelmien maustua viileässä hetki. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon ranskankerma ja sokerit. Tarjoa vaniljavaahtoa marinoitujen hedelmien kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1358

324

20,0 g

13,8 g

32,0 g

32,0 g

2,7 g

2,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Hienonnettua basilikaa,

1 rkl Vaniljasokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli