Siika-kasvisceviche

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
500 - 600 gsiikafileitä
1 tlsuolaa
4 rklsitruunamehua
3/4 dloliiviöljyä
2 kpltomaattia
1 kplpieni punainen chilipalko
1 dlvihreitä oliiveja
1 kplkypsä kiinteä avokado
3 rkltuoretta korianteria tai basilikaa
3 rklruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Nypi fileistä ruodot ja poista nahka. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon suola ja sitruunamehu. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Kasta tomaatit kymmeneksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja vedä sitten kuori pois. Lohko tomaatit, poista siemenmassa ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa malto hyvin pieniksi kuutioiksi. Viipaloi oliivit. Halkaise avokadot, poista siemen ja kuoret ja kuutioi malto. Silppua yrtit. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään ja säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä