Siika-kasvisceviche

Nappaa talteen!
| 500 - 600 g | siikafileitä |
| 1 tl | suolaa |
| 4 rkl | sitruunamehua |
| 3/4 dl | oliiviöljyä |
| 2 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | pieni punainen chilipalko |
| 1 dl | vihreitä oliiveja |
| 1 kpl | kypsä kiinteä avokado |
| 3 rkl | tuoretta korianteria tai basilikaa |
| 3 rkl | ruohosipulia |
- 1.
Nypi fileistä ruodot ja poista nahka. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon suola ja sitruunamehu. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Kasta tomaatit kymmeneksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja vedä sitten kuori pois. Lohko tomaatit, poista siemenmassa ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa malto hyvin pieniksi kuutioiksi. Viipaloi oliivit. Halkaise avokadot, poista siemen ja kuoret ja kuutioi malto. Silppua yrtit. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään ja säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Siika-kasvisceviche
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 - 600 g | siikafileitä |
| 1 tl | suolaa |
| 4 rkl | sitruunamehua |
| 3/4 dl | oliiviöljyä |
| 2 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | pieni punainen chilipalko |
| 1 dl | vihreitä oliiveja |
| 1 kpl | kypsä kiinteä avokado |
| 3 rkl | tuoretta korianteria tai basilikaa |
| 3 rkl | ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Nypi fileistä ruodot ja poista nahka. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon suola ja sitruunamehu. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Kasta tomaatit kymmeneksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja vedä sitten kuori pois. Lohko tomaatit, poista siemenmassa ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa malto hyvin pieniksi kuutioiksi. Viipaloi oliivit. Halkaise avokadot, poista siemen ja kuoret ja kuutioi malto. Silppua yrtit. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään ja säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























