Siika-kasvisceviche | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Siika-kasvisceviche

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

500 - 600 g
Siikafileitä
1 tl
Suolaa
4 rkl
Sitruunamehua
3/4 dl
Oliiviöljyä
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Pieni punainen chilipalko
1 dl
Vihreitä oliiveja
1 kpl
Kypsä kiinteä avokado
3 rkl
Tuoretta korianteria tai basilikaa
3 rkl
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nypi fileistä ruodot ja poista nahka. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon suola ja sitruunamehu. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Kasta tomaatit kymmeneksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja vedä sitten kuori pois. Lohko tomaatit, poista siemenmassa ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa malto hyvin pieniksi kuutioiksi. Viipaloi oliivit. Halkaise avokadot, poista siemen ja kuoret ja kuutioi malto. Silppua yrtit. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään ja säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.