Simppelit selleripihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Simppelit selleripihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Keskikokoinen juuriselleri

päälle

Suolaa
Valkopippuria
1 kpl
Kananmuna
1/2 - 1 dl
Korppujauhoja

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi juuriselleri ohuiksi viipaleiksi. Riko munan rakenne kevyesti laakeassa kulhossa ja sekoita toisessa kulhossa suola ja valkopippuri korppujauhojen sekaan. Kääntele selleriviipaleet ensin kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoseoksessa. Paista pannulla molemmin puolin rapeiksi. .

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.