Sinappinen perunasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sinappinen perunasalaatti

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 1/5 kg
Keitettyjä perunoita

sinappikastike

3 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Vettä
1 rkl
Makeaa sinappia
1 tl
Sinapinsiemeniä
1 1/2 tl
Sormisuolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Rucolasalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja lohko perunat. Sekoita kastikkeen ainekset, esimerkiksi ravistamalla pienessä lasipurkissa. Valuta kastike perunoiden joukkoon ja anna maustua hetki ennen tarjoilua. Lisää rucolasalaatti perunoiden joukkoon juuri ennen tarjoilua ja sekoita kevyesti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

678

162

5,5 g

0,3 g

23,5 g

1,1 g

1,5 g

3,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Vettä,

1 tl Sinapinsiemeniä,

1,5 tl Sormisuolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria,

Rucolasalaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli