Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sinappinen perunasalaatti

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 1/5 kg
Keitettyjä perunoita

Sinappikastike

3 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Vettä
1 rkl
Makeaa sinappia
1 tl
Sinapinsiemeniä
1 1/2 tl
Sormisuolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

Rucolasalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja lohko perunat. Sekoita kastikkeen ainekset, esimerkiksi ravistamalla pienessä lasipurkissa. Valuta kastike perunoiden joukkoon ja anna maustua hetki ennen tarjoilua. Lisää rucolasalaatti perunoiden joukkoon juuri ennen tarjoilua ja sekoita kevyesti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

162

678

5,5 g

0,3 g

23,5 g

1,1 g

1,5 g

3,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Vettä,

1 tl Sinapinsiemeniä,

1,5 tl Sormisuolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria,

Rucolasalaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli