Sipulipihvit - Yhteishyvä

Sipulipihvit

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Porsaan ulkofileetä
2 rkl
Sinappia
1 1/2 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua mustapippuria

PAISTAMISEEN:

Margariinia ja öljyä

LISÄKSI:

3 dl
Lihalientä
3 kpl
Sipulia
2 tl
Öljyä
1 rkl
Sokeria

Näin teet

1

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä. Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä. Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla. Kuumenna rasva-öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin 3 minuuttia. Nosta pihvit lomittain uunivuokaan. Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan. Pane vuoka 175-asteiseen uuniin. Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla. Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan. Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle. Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä. Hauduta vielä 15 minuuttia. Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa