Pese ja suikaloi purjo sekä kaali. Kuori ja kuutioi juurekset.
Kuullota purjo ja kaali öljyssä kattilassa. Lisää lanttu- ja porkkanakuutiot, tomaattisose, morttelissa murskatut kuminat sekä timjami ja kääntele hetki. Lisää vesi, murennetut liemikuutiot ja laakerinlehti. Keitä 5 minuuttia.
Lisää huuhdellut perunakuutiot ja keitä vielä 5 minuuttia. Purista siskonmakkaroista sisukset palleroina kattilaan kiehuvaan liemeen ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes makkarat ovat kypsiä. Mausta ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
343
1435
21,8 g
7,3 g
16,5 g
8,8 g
4,0 g
13,3 g
5,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä,
1 tl Kuminaa,
Laakerinlehti,
Basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli