Siskonmakkarakastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Siskonmakkarakastike

Siskonmakkara kastike
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Herkullinen siskomakaarakeitto syntyy makkarasta, sipulista, mausteista ja ranskankermasta.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Siskonmakkaroita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
3 dl
Lihalientä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Sinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Ranskankermaa
Persiljaa pinnalle

Näin teet

1

Kuumenna öljy pannulla. Purista siskonmakkaroista sisukset pannulle pieniksi palloiksi ja anna paistua välillä käännellen. Paista makkarat kahdessa erässä.Kuori ja hienonna sipuli. Nosta makkarat syrjään. Kuullota sipulit. Lisää joukkoon makkarat, lihaliemi ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia. Lisää joukkoon ranskankerma. Anna hautua 5 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljaa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 15.5.2019