Siskonmakkarakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Siskonmakkara kastike

Siskonmakkarakastike

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkullinen siskomakaarakeitto syntyy makkarasta, sipulista, mausteista ja ranskankermasta.

Ainekset

500 g
Siskonmakkaroita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
3 dl
Lihalientä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Sinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Ranskankermaa
Persiljaa pinnalle

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna öljy pannulla. Purista siskonmakkaroista sisukset pannulle pieniksi palloiksi ja anna paistua välillä käännellen. Paista makkarat kahdessa erässä.Kuori ja hienonna sipuli. Nosta makkarat syrjään. Kuullota sipulit. Lisää joukkoon makkarat, lihaliemi ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia. Lisää joukkoon ranskankerma. Anna hautua 5 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.