Kuumenna öljy pannulla. Purista makkaramassasta pyöryköitä pannulle kahdessa erässä. Paahda pyöryköitä pannulla käännellen, kunnes ne saavat väriä. Siirrä makkarat toiseen astiaan odottamaan.
Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se pannulla. Laita makkarat takaisin pannulle ja lisää vesi, liemikuutio, tomaattipyree, sinappi ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia välillä sekoitellen.
Lisää ranskankerma kastikkeeseen. Hauduta vielä 5 minuuttia.
Viimeistele kastike hienonnetulla persiljalla ja tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
272
1140
22,8 g
8,3 g
2,3 g
2,3 g
0,3 g
10,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
lihaliemikuutio,
2 rkl Tomaattipyreetä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli