Sitruuna-timjamiperunat
15 min
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Pese perunat ja keitä suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Valuta ja höyrytä kuiviksi. Pese sitruuna ja raasta sen kuori ja purista mehu. Viipaloi kuumat perunat ja kaada joukkoon sitruunankuoriraaste ja -mehu. Hiero veitsenlappeella valkosipulinkynsi suolan kanssa tahnaksi. Sekoita valkosipulitahna öljyn ja timjamin kanssa sekaisin. Valuta mausteöljy lämpimien perunoiden päälle. Nostele ainekset kevyesti sekaisin ja tarjoa lämpiminä tai haaleina.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.