Sitruuna-timjamiperunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruuna-timjamiperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Uusia perunoita
1 kpl
Sitruuna
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 tl
Suolaa
3 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese perunat ja keitä suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Valuta ja höyrytä kuiviksi. Pese sitruuna ja raasta sen kuori ja purista mehu. Viipaloi kuumat perunat ja kaada joukkoon sitruunankuoriraaste ja -mehu. Hiero veitsenlappeella valkosipulinkynsi suolan kanssa tahnaksi. Sekoita valkosipulitahna öljyn ja timjamin kanssa sekaisin. Valuta mausteöljy lämpimien perunoiden päälle. Nostele ainekset kevyesti sekaisin ja tarjoa lämpiminä tai haaleina.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.