Sitruuna-timjamipossu
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 700 g | porsaan sisäfileetä |
| 3 kpl | punasipulia |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | kuivattua timjamia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippurirouhetta |
- 1.
Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.
Sitruuna-timjamipossu
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | porsaan sisäfileetä |
| 3 kpl | punasipulia |
Marinadi: | |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | kuivattua timjamia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippurirouhetta |
Valmistus
- 1
Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























