Sitruuna-timjamipossu

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gporsaan sisäfileetä
3 kplpunasipulia

Marinadi:

1 kplsitruunan mehu
4 kplvalkosipulinkynttä
2 rklöljyä
1 rklkuivattua timjamia
1 tlsuolaa
1 tlmustapippurirouhetta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä