Sitruuna-timjamipossu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruuna-timjamipossu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Porsaan sisäfileetä
3 kpl
Punasipulia

marinadi:

1 kpl
Sitruunan mehu
4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Kuivattua timjamia
1 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 6.10.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.