Sitruuna-timjamipossu
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 700 g | porsaan sisäfileetä |
| 3 kpl | punasipulia |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | kuivattua timjamia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippurirouhetta |
- 1.
Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.
Sitruuna-timjamipossu
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | porsaan sisäfileetä |
| 3 kpl | punasipulia |
Marinadi: | |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | kuivattua timjamia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippurirouhetta |
Valmistus
- 1
Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












