Sitruuna-timjamipossu
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 700 g | porsaan sisäfileetä |
| 3 kpl | punasipulia |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | kuivattua timjamia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippurirouhetta |
- 1.
Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.
Sitruuna-timjamipossu
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | porsaan sisäfileetä |
| 3 kpl | punasipulia |
Marinadi: | |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | kuivattua timjamia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippurirouhetta |
Valmistus
- 1
Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












