Sitruunainen kana-nuudelikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sitruunainen kana-nuudelikeitto

Sitruunainen kana-nuudelikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pikaisen kanakeiton jujuna on liemeen ruskistamatta lisätyt broilerisuikaleet.

Ainekset

300 g
Broilerin fileesuikaleita
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
8 dl
Vettä
2 kpl
Kana- tai kasvisliemikuutiota (gluteenitonta)
1 tl
Curryjauhetta
2 dl
Ruokakermaa
1 dl
Maissia (pakaste)
100 g
Riisinuudeleita
1 kpl
Sitruuna
1/2 kpl
Ruukku basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja suikaloi porkkanat. Kuori ja hienonna valkosipuli.

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Lisää broileri, porkkanat ja valkosipulit. Mausta curryjauheella. Anna kiehua keskilämmöllä 5–7 minuuttia.

8 dl
Vettä
2 kpl
Kana- tai kasvisliemikuutiota (gluteenitonta)
300 g
Broilerin fileesuikaleita
1 tl
Curryjauhetta
3

Lisää joukkoon ruokakerma, maissit ja nuudelit. Jatka kypsentämistä 5 minuuttia.

2 dl
Ruokakermaa
1 dl
Maissia (pakaste)
100 g
Riisinuudeleita
4

Purista sitruunasta mehu keittoon. Revi basilikanlehtiä keiton pinnalle.

1 kpl
Sitruuna
1/2 kpl
Ruukku basilikaa
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Amanda Aho
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1182

283

10,5 g

6,0 g

23,0 g

2,8 g

1,5 g

20,5 g

2,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

8 dl Vettä,

1 tl Curryjauhetta,

1 dl Maissia (pakaste),

Ruukku basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli