Suklaajuustokakku
Ainekset
POHJA
TÄYTE
KORISTELUUN
Näin teet
Murskaa keksit kaulimella pakastepussissa. Sulata rasva ja sekoita keksimurskan joukkoon. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan (halk. 24 cm). Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.
Notkista tuorejuusto, ranskankerma ja sokeri kulhossa. Paloittele suklaa ja sulata mikrossa. Sekoita lämmin suklaa tuorejuustoseokseen. Vaahdota kerma. Kuumenna kahvi pienessä kasarissa. Purista vesi liivatelehdistä ja liuota kuumaan kahviin. Valuta seos samalla sekoittaen suklaa-tuorejuustoseokseen. Kääntele joukkoon kermavaahto. Levitä täyte pohjan päälle. Anna hyytyä yön yli. Koristele kakun pinta kaakaojauheella.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 23 g | 415 g |
Proteiinia | 4 g | 76 g |
Rasvaa | 17 g | 301 g |
Kuituja | 1 g | 19 g |
Energiaa kj | 1096 | 19722 |
Energiaa kcal | 262 | 4714 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kaakaojauhetta
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 23 g | 415 g |
Proteiinia | 4 g | 76 g |
Rasvaa | 17 g | 301 g |
Kuituja | 1 g | 19 g |
Energiaa kj | 1096 | 19722 |
Energiaa kcal | 262 | 4714 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kaakaojauhetta