Suolaiset taatelit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Suolaiset taatelit

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyt taatelit maistuvat glögin kanssa. Tuorejuuston sijaan voit täyttää taatelit myös kermalla pehmennetyllä sinihomejuustolla.

Ruokavaliot

Ainekset

20 kpl
Tuoretta taatelia
150 g
Pippurituorejuustoa
150 g
Ilmakuivattua kinkkua
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Tee taateleiden kylkeen viilto ja poista kivi. Pane tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota vähän juustoa taateleiden sisään. Puolita kinkkuviipaleet pitkittäin.
Kääri taatelit kinkkuviipaleisiin ja kiinnitä kinkku cocktailtikuilla. Lorauta tilkka öljyä paistinpannulle ja paista taateleita pari minuuttia pannulla välillä käännelleen. Tarjoa lämpiminä.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
Muokattu: 7.8.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

201

48

2,6 g

1,6 g

3,4 g

3,4 g

0,6 g

2,1 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli