Suolaiset taatelit

Arvostele resepti
24 Kappaletta

15 min

Kummat tuorejuustolla täytetyt taatelit ovat sinun suosikkisi: pähkinöillä kuorrutetut vai ilmakuivattuun kinkkuun käärityt taatelit? Tällä taatelireseptillä teet molemmat!

Ainekset

MääräAinesosa
24 kpltuoretta taatelia
200 gtuorejuustoa

Lisäksi

100 gilmakuivattua kinkkua
50 gsaksanpähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Tee taateleiden kylkeen viilto ja poista kivet.

    MääräAinesosa
    24 kpltuoretta taatelia
  2. 2

    Lusikoi tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota juusto taateleiden sisään.

    MääräAinesosa
    200 gtuorejuustoa
  3. 3

    Puolita kinkkuviipaleet pitkittäin. Rouhi pähkinät.

    MääräAinesosa
    100 gilmakuivattua kinkkua
    50 gsaksanpähkinöitä
  4. 4

    Kääri puolet taateleista kinkkuviipaleisiin. Koristele loput pähkinöillä.

Vinkki! Paista kinkkuun käärittyjä taateleita rypsiöljyssä pannulla pari minuuttia käännellen ja tarjoa lämpiminä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Anu Brask
Kuvat:
Päivi Ristell
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä