Syysillan uunilenkki | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Syysillan uunilenkki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkara
1 - 2 rkl
Sinappia
4 dl
Paloiteltuja tuoreita tatteja tai herkkusieniä
Voita
1 - 2 kpl
Sipulia
2 dl
Kuohukermaa tai ruoanvalmistuskermaa
Tarvittaessa 0,5 rkl maissijauhoja
1 - 2 rkl
Silputtua tuoretta basilikaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori makkara ja halkaise se päältä pituussuunnassa. Sivele sisus sinapilla. Pane makkara voideltuun uunivuokaan. Kuori ja silppua sipulit ja kuullota ne pannulla. Lisää sienet ja paista, kunnes vesi on haihtunut. Lisää loput aineista ja anna hautua hetken aikaa ilman kantta. Suurusta tarvittaessa pieneen vesimäärään sekoitetulla maissijauholla ja anna kiehahtaa. Täytä viilto sienimuhennoksella. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia. Nauti perunasoseen ja raikkaan raastesalaatin kera.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.