Täysjyväkorput
Ainekset
Näin teet
Liuota hiiva haaleaan veteen. Lisää siirappi ja suola. Alusta taikinaan sen verran jauhoja, että syntyy kimmoisa taikina. Lisää rasva alustamisen loppupuolella. Anna taikinan kohota 1 tunti. Vaivaa taikina leivinpöydällä, leivo tangoiksi ja paloittele. Muotoile paloista pitkiä tai pyöreitä pieniä sämpylöitä. Anna kohota ja paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Halkaise jäähtyneet sämpylät haarukalla. Pane puolikkaat vieriviereen uunipelleille. Kuivaa korppuja kiertoilmauunissa kahdessa tasossa ensin 5 minuuttia 225 asteessa, sitten 2–3 tuntia 100 asteessa uuninluukku hieman raollaan. Vaihda peltien paikkaa pari kertaa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 12 g | 613 g |
Proteiinia | 2 g | 102 g |
Rasvaa | 2 g | 77 g |
Kuituja | 1 g | 39 g |
Energiaa kj | 307 | 15356 |
Energiaa kcal | 73 | 3668 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Vettä
25 g Hiivaa
3 tl Suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 12 g | 613 g |
Proteiinia | 2 g | 102 g |
Rasvaa | 2 g | 77 g |
Kuituja | 1 g | 39 g |
Energiaa kj | 307 | 15356 |
Energiaa kcal | 73 | 3668 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Vettä
25 g Hiivaa
3 tl Suolaa