Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täyteläinen tomaatti-kalakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämän helpommin ei lohikeitto synny. Sekoita nopea soppa valmiista tomaattikeitosta, kirjolohesta ja pakastepavuista.

Ainekset

400 g
kirjolohifileetä (nahatonta)
1/2 tl
suolaa
1
ruukku tilliä
550 ml
(1 ps) tomaattikeittoa (gluteenitonta)
200 g
(1 ps) vihreitä papuja (pakaste)
2 dl
vettä
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1 kpl
kalaliemikuutio (gluteeniton)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi ruodot lohifileestä. Paloittele kala ja mausta suolalla. Silppua tilli.

1
ruukku tilliä
400 g
kirjolohifileetä (nahatonta)
1/2 tl
suolaa
2

Kuumenna tomaattikeitto. Lisää jäiset pavut ja keitä 1 minuutti. Lisää kalapalat, vesi ja kerma. Murenna sekaan kalaliemikuutio.

550 ml
(1 ps) tomaattikeittoa (gluteenitonta)
200 g
(1 ps) vihreitä papuja (pakaste)
2 dl
vettä
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1 kpl
kalaliemikuutio (gluteeniton)
3

Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 2 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Viimeistele tillillä.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 19.5.2019
|
Muokattu: 19.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

292

1220

18,3 g

6,5 g

10,5 g

8,3 g

2,3 g

20,3 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli