Täytetyt broileripihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt broileripihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Broilerin rintafileetä
Ripaus suolaa
Mustapippuria

täyte

4 kpl
Palvikinkkua
4 kpl
Juustoa, esim. emmental

leivitykseen

3/4 dl
Korppujauhoja

italialainen täyte

100 g
Viipaloitua mozzarellajuustoa
4 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
8 kpl
Lehteä tuoretta basillikaa

kreikkalainen täyte

1 dl
Hienonnettua fetajuustoa
2 rkl
Mustia oliiviviipaleita

meksikolainen täyte

1/2 kpl
Viipaloitua banaania
3 rkl
Säilyke jalopenoviipaleita
100 g
Tuorejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

Nuiji fileet kelmun välissä ohuiksi leikkeiksi.
1

Nuiji fileet kelmun välissä ohuiksi leikkeiksi.

Täytä fileet valitsemallasi täytteellä.
2

Täytä fileet valitsemallasi täytteellä.

Käännä leikkeet kaksinkerroin ja kiinnitä cocktailtikuilla.
3

Käännä leikkeet kaksinkerroin ja kiinnitä cocktailtikuilla.

Leivitä broilerinfileet kevyesti korppujauhoissa käännellen. Paista pannula kypsiksi molemmin puolin.
4

Leivitä broilerinfileet kevyesti korppujauhoissa käännellen. Paista pannula kypsiksi molemmin puolin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.5.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.