Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt broileripihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin rintafileetä
Ripaus suolaa
Mustapippuria

Täyte

4 kpl
Palvikinkkua
4 kpl
Juustoa, esim. emmental

Leivitykseen

3/4 dl
Korppujauhoja

Italialainen täyte

100 g
Viipaloitua mozzarellajuustoa
4 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
8 kpl
Lehteä tuoretta basillikaa

Kreikkalainen täyte

1 dl
Hienonnettua fetajuustoa
2 rkl
Mustia oliiviviipaleita

Meksikolainen täyte

1/2 kpl
Viipaloitua banaania
3 rkl
Säilyke jalopenoviipaleita
100 g
Tuorejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nuiji fileet kelmun välissä ohuiksi leikkeiksi.

2

Täytä fileet valitsemallasi täytteellä.

3

Käännä leikkeet kaksinkerroin ja kiinnitä cocktailtikuilla.

4

Leivitä broilerinfileet kevyesti korppujauhoissa käännellen. Paista pannula kypsiksi molemmin puolin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.