Täytetyt kananmunat

Arvostele resepti
4 Annosta

20 min

Mätitahnaseoksella täytettyjä munia voi tarjota esimerkiksi brunssilla tai juhlien buffet-pöydässä. Luksusversio munista syntyy, kun koristelet munat valutetulla mädillä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplisoa kananmunaa
2 rklmätitahnaa
2 rklranskankermaa
roseepippureita
tilliä
basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä munia 10 minuuttia, jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori.

    MääräAinesosa
    4 kplisoa kananmunaa
  2. 2

    Halkaise munat pitkittäin. Ota keltuaiset pois ja hienonna ne haarukalla. Lisää keltuaisiin mätitahna ja ranskankerma.

    MääräAinesosa
    2 rklmätitahnaa
    2 rklranskankermaa
  3. 3

    Täytä munat tahnalla. Lisää pinnalle roseepippureita ja koristele yrteillä.

    MääräAinesosa
    roseepippureita
    tilliä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Roseepippureita, Tilliä, basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä