Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täytetyt kananmunat

Täytetyt kananmunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mätitahnaseoksella täytettyjä munia voi tarjota esimerkiksi brunssilla tai pääsiäisen buffet-pöydässä. Luksusversio munista syntyy, kun koristelet munat valutetulla mädillä.

Ainekset

4 kpl
Isoa kananmunaa
2 rkl
Mätitahnaa
2 rkl
Ranskankermaa
Roseepippureita
Tilliä, basilikaa tai persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä munia 10 minuuttia, jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori. Halkaise munat pitkittäin. Ota keltuaiset pois ja hienonna ne haarukalla. Lisää keltuaisiin mätitahna ja ranskankerma. Täytä munat tahnalla. Lisää pinnalle roseepippureita ja koristele yrteillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

125

524

9,8 g

3,0 g

1,5 g

1,5 g

8,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Roseepippureita,

Tilliä, basilikaa tai persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli