Keitä munia 10 minuuttia, jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori.
Halkaise munat pitkittäin. Ota keltuaiset pois ja hienonna ne haarukalla. Lisää keltuaisiin mätitahna ja ranskankerma.
Täytä munat tahnalla. Lisää pinnalle roseepippureita ja koristele yrteillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
125
524
9,8 g
3,0 g
1,5 g
1,5 g
—
8,0 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Roseepippureita,
Tilliä, basilikaa tai persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli