Halkaise paprikat pitkittäin, poista siemenet. Pane jokaisen paprikan pohjalle pari basilikanlehteä ja puolitettu kirsikkatomaatti. Mausta suolalla ja pippurilla, valuta öljy paprikoiden sisään. Esikypsennä paprikoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Huuhtele ja valuta kikherneet. Täytä paprikat kikherneillä, lisää päälle puolitettuja tomaatteja ja oliiveja ja murennettu feta. Kypsennä vielä 15–20 minuuttia.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Täytä paprikat kikherneillä, lisää päälle puolitettuja tomaatteja ja oliiveja ja murennettu feta. Kypsennä vielä 15–20 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2032
486
44,3 g
9,5 g
8,5 g
6,5 g
9,5 g
9,5 g
10,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Basilkanlehtiä,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli