Täytetyt uunipaprikat - Yhteishyvä

Täytetyt uunipaprikat

Annokset
4
Ruokavalio
Maukkaat täytetyt paprikat kätkevät sisälleen fetaa, oliivejä ja kikherneitä. Tomaatti ja basilika tuovat makua ja raikkautta.
Jaa Somessa

Ainekset

2 - 4 kpl
Paprika
Basilkanlehtiä
100 g
Kirsikkatomaatteja
1 - 2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1 kpl
(290/175 g) esikeitettyjä kikherneitä
12 kpl
Kivetöntä oliivia
150 g
Fetajuustoa

Näin teet

1

Halkaise paprikat pitkittäin, poista siemenet. Pane jokaisen paprikan pohjalle pari basilikanlehteä ja puolitettu kirsikkatomaatti. Mausta suolalla ja pippurilla, valuta öljy paprikoiden sisään. Esikypsennä paprikoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Huuhtele ja valuta kikherneet. Täytä paprikat kikherneillä, lisää päälle puolitettuja tomaatteja ja oliiveja ja murennettu feta. Kypsennä vielä 15–20 minuuttia.

2

Huuhtele ja valuta kikherneet. Täytä paprikat kikherneillä, lisää päälle puolitettuja tomaatteja ja oliiveja ja murennettu feta. Kypsennä vielä 15–20 minuuttia.

1 kpl
(290/175 g) esikeitettyjä kikherneitä
100 g
Kirsikkatomaatteja
12 kpl
Kivetöntä oliivia
150 g
Fetajuustoa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
Muokattu: 16.9.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia10 g38 g
Rasvaa44 g177 g
Kuituja10 g38 g
Energiaa kj2032 8127
Energiaa kcal486 1942

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Basilkanlehtiä

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia10 g38 g
Rasvaa44 g177 g
Kuituja10 g38 g
Energiaa kj2032 8127
Energiaa kcal486 1942

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Basilkanlehtiä

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.