Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt uuniperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa jauhoista perunaa, esim. rosamunda
100 g
Palvikinkkua
1 kpl
Kevytranskankermaa
Tilkka maitoa
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat ja pistele ne. Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunti. Kuutioi kinkku ja hienonna ruohosipuli. Ota peruna kerrallaan patakintaalla suojattuun käteen ja halkaise peruna veitsellä kahtia. Koverra sisus lusikalla kulhoon. Hienonna peruna haarukalla soseeksi ja sekoita joukkoon kaikki ainekset. Notkista tarvittaessa maidolla. Jaa seos perunankuoriin ja lämmitä ne uunissa. Tarjoa salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.