Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimaalainen broilerisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku salaattia
1/2 kpl
Kurkkua
3 kpl
Tomaattia
2 kpl
Punaista tuoretta chiliä
1/2 kpl
Purjoa
1/2 dl
Basmati- tai jasmiiniriisiä
400 g
Broilerin jauhelihaa
2 rkl
Öljyä
4 rkl
Limettimehua
1/2 tl
Sokeria
2 rkl
Soijaa
1 tl
Kuivattua minttua
1/4 tl
Jauhettua inkivääriä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja revi salaatti tarjoilulautasen pohjalle. Huuhtele ja kuutioi kurkku ja tomaatit. Poista chileistä siemenet ja hienonna palot. Pese ja suikaloi purjo. Paahda riisi kuivalla kuumalla pannulla, kunnes se saa väriä. Jauha paahdettu riisi tehosekoittimessa. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa joukkoon purjo. Sekoita jauhelihaseokseen jauhettu riisi ja loput ainekset. Asettele lihaseos kasvisten päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.