Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimaalainen uuniseiti

timer-icon40 min  (josta 10 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tässä edullinen, nopea ja helppo kalaruoka! Punainen currytahna ja kookoskerma maustavat uuniseitin herkulliseksi. Tarjoa thaimaalaisittain maustettu uunikala riisin kanssa.

Ainekset

400 g
(1 pkt) pakasteseitiä paloina
2 dl
kookoskermaa
2 rkl
punaista currytahnaa
1/4 kpl
purjoa
1/2 kpl
punaista chiliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata kalapalat pakkauksen ohjeen mukaan ja asettele palat uunivuokaan.

400 g
(1 pkt) pakasteseitiä paloina
2

Sekoita kulhossa kookoskerma ja currytahna. Valuta seos kalojen päälle.

2 dl
kookoskermaa
2 rkl
punaista currytahnaa
3

Halkaise, huutele ja suikaloi purjo. Huuhtele chili, poista kanta ja siemenet, hienonna. Ripottele purjot ja chilit kalojen päälle.

1/4 kpl
purjoa
1/2 kpl
punaista chiliä
4

Kypsennä vuokaa 200-asteessa 30 minuuttia. Tarjoa jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.10.2018
|
Muokattu: 10.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

201

840

13,0 g

10,0 g

2,5 g

2,3 g

0,5 g

19,0 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli