Thaimaalainen uuniseiti
Ainekset
Valmistus
Sulata kalapalat pakkauksen ohjeen mukaan ja asettele palat uunivuokaan.
Sekoita kulhossa kookoskerma ja currytahna. Valuta seos kalojen päälle.
Halkaise, huutele ja suikaloi purjo. Huuhtele chili, poista kanta ja siemenet, hienonna. Ripottele purjot ja chilit kalojen päälle.
Kypsennä vuokaa 200-asteessa 30 minuuttia. Tarjoa jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
201
840
13,0 g
10,0 g
2,5 g
2,3 g
0,5 g
19,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli