Thaimaalainen uuniseiti

arvosana5/5

(3)arviota
4 Annosta

40 min (josta 10 min aktiivista)

Tässä edullinen, nopea ja helppo kalaruoka! Thaimaalainen uuniseiti maustetaan currytahnalla ja kookoskermalla. Tarjoa herkullinen uunikala riisin kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 g(1 pkt) pakasteseitiä paloina
2 dlkookoskermaa
2 rklpunaista currytahnaa
1/4 kplpurjoa
1/2 kplpunaista chiliä

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Sulata kalapalat pakkauksen ohjeen mukaan ja asettele palat uunivuokaan.

    MääräAinesosa
    400 g(1 pkt) pakasteseitiä paloina
  2. 2

    Sekoita kulhossa kookoskerma ja currytahna. Valuta seos kalojen päälle.

    MääräAinesosa
    2 dlkookoskermaa
    2 rklpunaista currytahnaa
  3. 3

    Halkaise, huutele ja suikaloi purjo. Huuhtele chili, poista kanta ja siemenet, hienonna. Ripottele purjot ja chilit kalojen päälle.

    MääräAinesosa
    1/4 kplpurjoa
    1/2 kplpunaista chiliä
  4. 4

    Kypsennä vuokaa 200-asteessa 30 minuuttia. Tarjoa jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
23.10.2018
|
Päivitetty: 11.11.2025

Samankaltaisia reseptejä