Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimunakas

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

Munaseos:

4 kpl
Munaa
1 1/2 rkl
Kalakastiketta

Täyte:

1 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
250 g
Porsaan jauhelihaa tai sika-nautajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Tomaattia
Puolikas paprika
Pala retikkaa tai naurista
Pala purjoa
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 rkl
Kalakastiketta
1 rkl
Keltaista currytahnaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita munat ja kalakastike.Kuumenna paistinpannussa öljy ja viipaloi siihen valkosipulinkynnet. Lisää jauheliha ja kypsennä se keskilämmöllä murumaiseksi seokseksi.Kuori ja silppua lihan kypsyessä kaikki kasvikset. Sekoita silppu jauhelihaan.Mausta seos hyvin ja pidä lämpimänä.Laita munakaspannuun tilkka öljyä ja kuumenna pannu. Kaada siihen munakasseos ja kypsennä se pannua kallistellen toiselta puolen kypsäksi. Sekoita pari kertaa.Lisää munakkaan päälle täyte ja kierrä koko munakas rullaksi.Koristele ja tarjoa.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 12.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.