Aloita uunikasviksista. Levitä jäiset wokvihannekset leivinpaperille pellille. Ota erilleen 2 teelusikkaa tikka masala -mausteseosta. Kääntele öljy ja mausteseos kasviksiin.
Valmista kanapullataikina. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna tekeytyä hetki. Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin noin 20 kanapullaa pellille kasvisten joukkoon. Paista 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.
Hienonna korianteri. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset kulhossa.
Viimeistele valmis kanapullapelti korianterilla ja tarjoa jogurttikastikkeen kanssa. Halutessasi tarjoa lisäksi riisiä tai salaattia.
Vinkki: Saat kanapullapellistä gluteenittoman, kun vaihdat korppujauhot gluteenittomiksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
501
2097
28,3 g
10,3 g
25,5 g
12,0 g
5,0 g
32,0 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli