Tomaatti-basilikapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-basilikapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
4 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 tl
Balsamiviinietikkaa
Chilirouhetta
Sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria

lisäksi

Pastaa, esim fusilli
Nippu tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise tomaatit. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon tomaatit, tomaattisose ja kauhallinen pastan keitinvettä. Raasta joukkoon valkosipulinkynsi. Lisää kattilaan viinietikka ja mausteet.

Valuta pasta ja lisää kastikekattilaan hienonnetun basilikan kanssa. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoa heti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.