Tomaatti-rucolatahna - Yhteishyvä

Tomaatti-rucolatahna

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Maitorahka on monipuolinen raaka-aine. Tee rahkasta maukasta tomaatti-rucolatahnaa, joka sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja levitteeksi leiville.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
2 rkl
Maitoa
25 g
Rucolaa
2 rkl
Hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Notkista rahka maidolla. Huuhtele ja hienonna rucola. Sekoita rucolasilppu aurinkokuivattujen tomaattien ja mausteiden kanssa rahkaan.

Vinkki: Tahna sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja levitteeksi leiville.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g23 g
Proteiinia4 g21 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj139 836
Energiaa kcal33 200

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g23 g
Proteiinia4 g21 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj139 836
Energiaa kcal33 200

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.