Tomaatti-rucolatahna

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Maitorahka on monipuolinen raaka-aine. Tee rahkasta maukasta tomaatti-rucolatahnaa, joka sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja levitteeksi leiville.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) maitorahkaa
2 rklmaitoa
25 grucolaa
2 rklhienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
1 rkljuoksevaa hunajaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Notkista rahka maidolla. Huuhtele ja hienonna rucola. Sekoita rucolasilppu aurinkokuivattujen tomaattien ja mausteiden kanssa rahkaan.

    Vinkki: Tahna sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja levitteeksi leiville.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä