Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattinen äyriäiskeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
(á 400 g) tomaattimurskaa
5 dl
Vettä
Ripaus sokeria
1 kpl
Kalaliemikuutio
Yhteensä 300 g pakastekatkarapuja ja säilykesimpukoita
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
1/2 tl
Kirveliä
Rouhittua mustapippuria
2 - 3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia tai tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuullota sipulisilppu ja pienityt valkosipulinkynnet öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurskat, vesi, ripaus sokeria ja kalaliemikuutio. Anna kiehua hetken aikaa ja soseuta seos sauvasekoittimella. Mausta keitto chilikastikkeella, kirvelillä ja mustapippurilla. Lisää valutetut äyriäiset, lämmitä kiehuvaksi ja koristele lopuksi tuoreilla yrteillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.