Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat.
Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipulisilppua ja porkkanakuutioita pari minuuttia. Lisää tomaattimehu, perunat, suola, sokeri ja maustepippurit. Anna keiton hautua keskilämmöllä kannen alla noin 25 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Leikkaa lohi isoiksi kuutioiksi. Lisää lohikuutiot ja tomaattimurska keittoon. Anna keiton hautua hiljalleen 5–10 minuuttia. Mausta sitruunanmehulla ja tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
459
1921
21,8 g
3,5 g
33,8 g
20,0 g
7,5 g
27,0 g
5,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli