Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattinen possurisotto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Porsaanlihasuikaleita (400 g)
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Pitkäjyväistä riisiä
1 kpl
Tomaattimurskaa (400 g)
2 dl
Lihalientä
1/2 - 1 kpl
Punaista paprikaa
2 dl
Pakasteherneitä
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 tl
Oreganoa

Lisäksi

Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda lihat kuumalla pannulla. Lisää joukkoon öljy ja kuorittu ja hienonnettu sipuli sekä mausteet. Kääntele hetki. Lisää riisit, tomaattimurska ja lihaliemi. Vähennä lämpöä. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Pilko paprika ja lisää herneiden kanssa risoton joukkoon. Lämmitä, mausta ja koristele persiljalla.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

274

1148

7,5 g

1,5 g

39,8 g

3,5 g

2,8 g

9,3 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,

1 tl Oreganoa,

Hienonnettua persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli