Paahda lihat kuumalla pannulla. Lisää joukkoon öljy ja kuorittu ja hienonnettu sipuli sekä mausteet. Kääntele hetki. Lisää riisit, tomaattimurska ja lihaliemi. Vähennä lämpöä. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Pilko paprika ja lisää herneiden kanssa risoton joukkoon. Lämmitä, mausta ja koristele persiljalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
274
1148
7,5 g
1,5 g
39,8 g
3,5 g
2,8 g
9,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,
1 tl Oreganoa,
Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli