
Tomaattinen tonnikalapasta
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valuta öljy tonnikalapurkeista pannulle. Kuullota siinä sipulit. Lisää joukkoon tonnikala, tomaattimurska ja -sose. Keitä muutama minuutti.
Mausta fariinisokerilla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile tonnikala-tomaattikastikkeen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
260
1088
4,0 g
0,5 g
37,5 g
4,3 g
2,3 g
16,0 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 rkl Tomaattisosetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
3 rkl Hienonnettua basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli