Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valuta öljy tonnikalapurkeista pannulle. Kuullota siinä sipulit. Lisää joukkoon tonnikala, tomaattimurska ja -sose. Keitä muutama minuutti.
Mausta fariinisokerilla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile tonnikala-tomaattikastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
257
1076
4,0 g
0,5 g
37,0 g
4,0 g
2,3 g
15,8 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 rkl Tomaattisosetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
3 rkl Hienonnettua basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli