Tomaattinen tonnikalapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tomaattinen tonnikalapasta

Tomaattinen tonnikalapasta

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkullinen tomaattinen tonnikalapasta syntyy helposti vain muutamasta aineksesta. Aikaakin valmistukseen kuluu vain reilu vartti.

Ainekset

2 kpl
(185/ 140 g) tonnikalapaloja öljyssä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Hienonnettua basilikaa

lisäksi

200 g
Pastaa, esim. penne

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valuta öljy tonnikalapurkeista pannulle. Kuullota siinä sipulit. Lisää joukkoon tonnikala, tomaattimurska ja -sose. Keitä muutama minuutti.

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
(185/ 140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2

Mausta fariinisokerilla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile tonnikala-tomaattikastikkeen kanssa.

1 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Hienonnettua basilikaa
200 g
Pastaa, esim. penne
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1076

257

4,0 g

0,5 g

37,0 g

4,0 g

2,3 g

15,8 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 rkl Tomaattisosetta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

3 rkl Hienonnettua basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli