Tonnikala-avokadosalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-avokadosalaatti

???
Annokset
3
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 185/150 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 kpl
Avokadoa
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
100 g
Sinihomejuustoa
1 kpl
Ruukku jääsalaattia

KASTIKE

1 rkl
Punaviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Sinappia
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Valuta tonnikalat öljystä. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Lohko isoimmat kirsikkatomaatit ja puolita pienemmät. Paloittele sinihomejuusto.Revi salaatti vadille ja nostele muut ainekset lautaselle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele salaattiainesten päälle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019