Tonnikala-avokadosalaatti

Arvostele resepti
3 Annosta

15 min

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(à 185/150 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 kplavokadoa
1 kpl(250 g) kirsikkatomaatteja
100 gsinihomejuustoa
1 kplruukku jääsalaattia

Kastike

1 rklpunaviinietikkaa
2 rkloliiviöljyä
1 tlsinappia
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valuta tonnikalat öljystä. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Lohko isoimmat kirsikkatomaatit ja puolita pienemmät. Paloittele sinihomejuusto.Revi salaatti vadille ja nostele muut ainekset lautaselle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele salaattiainesten päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025