Toskanalainen kanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Toskanalainen kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

140 g
Pekonikuutioita
300 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
(400 g/265 g) kikherneitä
1 1/2 l
Vettä
3 kpl
Kanaliemikuutioita
2 kpl
Laakerinlehteä
1 tl
Kuivattua rosmariinia
150 g
Pakastepinaattia
2 dl
Pätkäspagettia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista pekonikuutiot kattilassa, lisää loppuvaiheessa broilerinsuikaleet. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta kikherneet. Lisää ne, vesi, liemikuutiot ja mausteet ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää pinaatti ja spagetti, anna kiehua noin 5 minuuttia, kunnes spagetti on kypsää, muttei vetelää. Tarjoa leivän kera.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.