Toskanalainen kanakeitto

Nappaa talteen!
| 140 g | pekonikuutioita |
| 300 g | maustamattomia broilerinsuikaleita |
| 1 kpl | sipuli |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | (400 g/265 g) kikherneitä |
| 1 1/2 l | vettä |
| 3 kpl | kanaliemikuutioita |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 1 tl | kuivattua rosmariinia |
| 150 g | pakastepinaattia |
| 2 dl | pätkäspagettia |
- 1.
Ruskista pekonikuutiot kattilassa, lisää loppuvaiheessa broilerinsuikaleet. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta kikherneet. Lisää ne, vesi, liemikuutiot ja mausteet ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää pinaatti ja spagetti, anna kiehua noin 5 minuuttia, kunnes spagetti on kypsää, muttei vetelää. Tarjoa leivän kera.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 140 g | pekonikuutioita |
| 300 g | maustamattomia broilerinsuikaleita |
| 1 kpl | sipuli |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | (400 g/265 g) kikherneitä |
| 1 1/2 l | vettä |
| 3 kpl | kanaliemikuutioita |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 1 tl | kuivattua rosmariinia |
| 150 g | pakastepinaattia |
| 2 dl | pätkäspagettia |
Valmistus
- 1
Ruskista pekonikuutiot kattilassa, lisää loppuvaiheessa broilerinsuikaleet. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta kikherneet. Lisää ne, vesi, liemikuutiot ja mausteet ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää pinaatti ja spagetti, anna kiehua noin 5 minuuttia, kunnes spagetti on kypsää, muttei vetelää. Tarjoa leivän kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












